Cloud toepassingen

Cloudtoepassingen en Managed Hosting in Azure

Wilt u de kracht van de cloud benutten om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Bij syntens solutions bieden wij uitgebreide cloudoplossingen en managed hostingdiensten in Microsoft Azure. Of u nu uw infrastructuur wilt moderniseren, applicaties naar de cloud wilt migreren, of een volledig beheerde hostingoplossing nodig heeft, wij hebben de expertise om uw cloudstrategie succesvol te implementeren.

Onze Cloud- en Managed Hostingdiensten

Met onze diensten in Microsoft Azure helpen we bedrijven van elke omvang om schaalbare, veilige en kostenefficiënte cloudoplossingen te realiseren. Ons team van cloud-experts begeleidt u bij elke stap, van het ontwerp en de implementatie tot het beheer en de optimalisatie van uw cloudomgeving.

Cloud Migratie

Wij helpen u bij het migreren van uw bestaande applicaties en data naar Azure, met minimale onderbrekingen en maximale efficiëntie.

Infrastructuur als een Dienst (IaaS)

Profiteer van de flexibiliteit en schaalbaarheid van Azure om uw IT-infrastructuur te beheren zonder de zorgen van on-premise hardware.

Platform als een Dienst (PaaS)

Bouw en implementeer applicaties sneller met de robuuste en volledig beheerde services van Azure.

Beveiliging en Compliance

Wij zorgen ervoor dat uw cloudomgeving voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen en voldoet aan alle relevante regelgeving.

24/7 Managed Hosting

Onze managed hostingdiensten bieden voortdurende monitoring, ondersteuning en onderhoud, zodat uw systemen altijd optimaal presteren.


Voorbeeldproject: Migratie van een Legacy Systeem naar Azure

Een van onze recente projecten was de migratie van een verouderd IT-systeem voor een grote financiële instelling naar Microsoft Azure. Het bestaande systeem was traag, moeilijk te schalen en voldeed niet meer aan de huidige beveiligingsnormen.

We begonnen met een grondige analyse van hun huidige infrastructuur en ontwierpen een migratieplan dat rekening hield met hun specifieke eisen en uitdagingen. Na de succesvolle migratie naar Azure, ervoeren ze niet alleen verbeterde prestaties en schaalbaarheid, maar ook aanzienlijke kostenbesparingen door het afschaffen van hun on-premise hardware.

Dankzij onze managed hostingdiensten in Azure heeft het bedrijf nu een volledig beheerde en beveiligde cloudomgeving, met 24/7 monitoring en ondersteuning. Dit stelt hen in staat om zich te concentreren op hun kernactiviteiten, terwijl wij zorgen voor hun IT-infrastructuur.

Azure Expertise

Ons team van gecertificeerde Azure-specialisten heeft diepgaande kennis van het platform en de best practices.

Volledige Ontzorging

Van migratie tot dagelijks beheer, wij bieden end-to-end ondersteuning voor al uw cloudbehoeften.

Schaalbaarheid en Flexibiliteit

Onze oplossingen groeien mee met uw bedrijf, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over hardwarebeperkingen.

Beveiliging en Naleving

Wij zorgen ervoor dat uw data en applicaties veilig zijn en voldoen aan alle relevante wet- en regelgeving.


Klaar om naar de Cloud te Gaan?

Wilt u de voordelen van Microsoft Azure voor uw bedrijf ontdekken? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Samen creëren we een cloudstrategie die uw bedrijfsdoelen ondersteunt en uw IT-infrastructuur toekomstbestendig maakt.


Naam


E-mail


Bericht


Uw bericht is succesvol verzonden.
Fout, probeer het opnieuw. Uw bericht is niet verzonden.